Fotografi

Nedenfor finder du et udvalg af de typer opgaver jeg løser i mit arbejde som fotograf. Jeg har base i København.

Events

Gode billeder skaber blikfang og opmærksomhed omkring dit event. Jeg indfanger den gode stemning, de spændende mennesker og de lækre detaljer på dit event, så endnu flere får lyst til at deltage næste gang.

Jeg har blandt andet taget eventbilleder for Kähler Design

Produkt og interiør

Dine produkter får liv når de opleves i kontekst og arrangeres i inspirerende miljøer. Jeg arbejder primært med produkter indenfor interiør og livsstil.

Jeg har blandt andet taget produktbilleder for Hans-Christian Bauer og Grønne Får

Natur

Naturen er en af mine store passioner og jeg fanger både de store og de små oplevelser. Landskaber, dyr, friluftsoplevelser og naturskønne overnatningsteder. Mine billeder er blevet udgivet i flere aviser, bøger og magasiner og benyttes flittigt af de danske og svenske turistorganisationer.

Se flere naturbilleder på min blog sarahinthegreen.dk

Dronebilleder

Billeder fra luften er fascinerende og giver en helt ny forståelse af steder end den vi har på landjorden. Med dronebilleder skiller du dig virkelig ud og kan give et unikt overblik over dit område. Og så er det virkelig noget der kan få folk til at stoppe op og tænke wauw.

Dronefilm

Jeg tager ikke kun stillbilleder fra luften men også dronevideoer. Film fra luften giver et helt unikt overbliksbillede over dit område og tilføjer en wauw-effekt til hvilken som helst historie.

Se et sammenklip af mine bedste video- og droneskud her

Dronefilm af Sarah Green

Instagram

For at få succes på Instagram skal du have en markant visuel stil og være klar på at give det visuelle højeste prioritet. Jeg sætter dig i gang med de første billeder, og giver dig værktøjer til at administrere din konto, få flere følgere og videreføre den visuelle stil på egen hånd.

Se mit eget Instagram feed her