Grafisk design

Nedenfor finder du et udvalg af de typer opgaver jeg løser i mit arbejde som grafisk designer.

Publikationer

Jeg layouter bøger, magasiner, kataloger og rapporter. Jeg står både for den kreative udformning og den praktiske færdiggørelse. Jeg tager desuden også gerne billeder til din publikation. Skal publikationen ikke trykkes, laver jeg den i stedet som interaktiv pdf.

Jeg har blandt andet lavet produktkataloger for Kähler Design, rapporter for C40 Cities og bogforsider for Gyldendal og Lindhardt & Ringhof.

Grafik til print og web

Jeg layouter alle former for tryksager og grafik til online brug hvad enten det drejer sig om foldere, markedsføringsmateriale eller nyhedsbreve.

Identitetsdesign

Din visuelle identitet skal fortælle hvem du er og være den røde tråd i din formidling som gør, at du bliver husket og fremstår professionel. En visuel identitet består ikke kun af et logo men også af konsekvente valg af typografi, farver og billedstil. Jeg hjælper dig med at lave en designmanual, der holder styr på det hele.

Jeg har blandt andet lavet identitet til webshoppen Grønne Får

Illustration og infografik

I stedet for lange tekster kan du formidle klart og enkelt med illustrationer og infografik. Grafik er langt nemmere at afkode og fanger i højere grad læserens opmærksomhed.

Jeg har blandt andet lavet infografik til Foreningen for Skaansomt Kystfiskeri

Websites

Jeg bruger content management systemet WordPress til at skabe et visuelt fængende website du selv kan vedligeholde og opdatere. Jeg skaber derudover også gerne en visuel identitet til dig og fylder dit website op med stemningsfulde billeder.